Z-канали повідомляють про затримання начальника головного управління кадрів міноборони РФ 

ТГК «Рибарь» стверджує, що сьогодні стосовно начальника головного управління кадрів міноборони РФ Юрія Кузнєцова відбулися слідчі дії, а сам він був відсутній на робочому місці, - пише телеграм-канал Brief.

«Кузнєцов - колишній глава Восьмого управління Генерального штабу ЗС РФ, це орган, який очолює Службу захисту державної таємниці. «Наскільки нам відомо, під увагу слідства потрапила діяльність Кузнєцова якраз-таки на посаді глави служби захисту держтаємниці, а не його кадрові справи», - пише «Рибар».

Канал пов'язує переслідування військового зі зміною очільника оборонного відомства - «почалися передбачувані чистки в Міноборони: зокрема щодо людей, які так чи інакше заплямовані в неприємних епізодах». Також про затримання Кузнєцова пишуть канали, пов'язані з ПВК «Вагнер», зазначаючи, що кримінальна справа може мати «не корупційне, а забарвлення державної зради» через минуле місце роботи. Офіційної інформації наразі немає.

Статті

Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Всі статті