З Держдуми лякають, що армія РФ планує "стратегічну повітряно-космічну операцію" в Україні, і натякають на широкомасштабний наступ

Член комітету Держдуми РФ з оборони генерал Андрій Гурульов "натякнув" на широкомасштабний наступ російської армії і припустив, що армія росії планує "стратегічну повітряно-космічну операцію" в Україні. Про це Гурульов сказав в ефірі однієї з пропагандистських програм на російському ТБ 13 грудня.

"Ділянки прориву прописані в керівних документах. Наші полководці цю тему добре знають і розуміють, як застосовувати. Де вони будуть - інше питання. Анонсувати точно нічого не будемо. Як це виглядатиме, ніхто знати не повинен. Прийде час - побачимо", - сказав Гурульов.

Він зазначив, що "стратегічну повітряно-космічну операцію" планують нібито "з метою повного придушення систем ППО, завоювання панування в повітрі, ізоляції районів бойових дій та ураження критично важливих об'єктів із повним колапсом економіки та життєдіяльності України".

Нові "плани" Гурульов пояснив тим, що "стратегічні удари по критично важливих об'єктах України зараз наносяться переважно безпілотниками", але промисловість РФ "...не припинила випускати ракети, а тільки наростила їх випуск".

Раніше повідомлялося, що депутат Держдуми РФ Гурульов запропонував "ізолювати або знищити" росіян, які не підтримують путіна

Статті

Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Світ
24.07.2024
10:57

«Політична еліта в Києві починає проходити всі стадії теорії прийняття неминучого». Російські ЗМІ про Україну

Готовність до обговорення, зокрема китайської мирної ініціативи, київська влада вирішила продемонструвати, коли стало зрозуміло, що вона втрачає свого давнього покровителя в особі президента США Джозефа Байдена.
Всі статті