Вишиванюк сьогодні зустрінеться з Януковичем

Сьогодні голова ОДА Михайло Вишиванюк зустрінеться з Президентом України Віктором Януковичем, - повідомили кореспондента "ОстроВ" в прес-службі облдержадміністрації.

26 травня голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк в чергове зустрінеться з «робочими питаннями» з Президентом України Віктором Януковичем в його президентській Адміністрації - щодо вирішення важливих для Івано-Франківщини соціально-економічних питань.

Учора Михайло Вишиванюк провів робочі зустрічі з Міністрами: житлово-комунального господарства Олександром Поповим, з питань палива і енергетики Юрієм Бойком, культури та туризму Михайлом Кулиняком. Обговорено хід виконання ряду доручень Прем'єр-Міністра України по Івано-Франківській області - за результатами зустрічі голови ОДА Михайла Вишиванюка з Миколою Азаровим, що відбулася у Кабміні 20 травня.

Сьогодні перший заступник голови облдержадміністрації Василь Плавюк бере участь у нараді з питань розвитку та підтримки промислового сектору економіки на регіональному рівні, що проходить у великій залі Будинку Уряду під головуванням Прем'єр-міністра України Миколи Азарова.

Статьи

Донбасс
28.04.2024
19:38

Нам некуда возвращаться: в российской истории нет периода, который можно назвать моделью для построения государственности. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе главный "философ" оккупированного Донбасса Александр Ходаковский внезапно заявил, что никаких скреп в России не было и нет, что российская история, даже в изложении Путина, не дает никаких моделей для "можем повторить". Те есть,...
Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Все статьи