ЗСУ досягли успіху на півдні Донецької області та не дали росіянам повернути втрачене на Запоріжжі

Українські військові досягли успіху на півдні Донецької області та зупинили спроби російських військ відновити втрачене положення на Запорізькому напрямку. Про це повідомив речник Генштабу ЗСУ Андрій Ковальов в ефірі телемарафону 26 липня.

"На Бахмутському напрямку ЗСУ продовжують вести наступальні дії північніше та південніше міста Бахмут. У районі села Старомайорське наші воїни мали успіх і наразі закріплюються на досягнутих рубежах", - сказав він. 

В той же час, за словами Ковальова, росіяни намагалися відновити втрачені позиції північно-східніше Роботиного Запорізької області, але безуспішно. 

Сили оборони України продовжують вести наступ на Бахмутському, Мелітопольському та Бердянському напрямках, а також стримують наступ російських військ на Куп'янському та Лиманському напрямку.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті