Волинська облрада створює "бойовий штаб" на час кризи

Антикризовий комітет утворить обласна рада на Волині, - повідомляють «Волинських Новин»

 

З ініціативи голови Волинської обласної ради Анатолія Грицюка на Волині створюватиметься антикризовий комітет щодо мінімізації негативного впливу світової фінансової кризи на економіку області, - повідомляє „Волинська правда”.

 

Обласна рада направила лист-звернення голові Волинської облдержадміністрації Миколі Романюку з метою розробки конкретних заходів з мінімізації впливу фінансово-економічної кризи на роботу народно-господарського комплексу регіону через відповідні доручення управлінню економіки та іншим профільним структурним підрозділам ОДА, - повідомив голова Волинської облради Анатолій Грицюк під час брифінгу 24 листопада.

 

Рішення щодо утворення антикризового комітету буде серед додаткових питань на сесії облради 28 листопада. Пан Грицюк зазначив, що співголовами комітету будуть він та губернатор Волині Микола Романюк. Секретарем комітету може стати Любов Івевакова – начальник головного управління економіки ОДА.

 

У проекті складу антикризового комітету найбільше представників БЮТ та «Нашої України», два представники ЄЦ і один – УНП. Більшість складу комітету становлять депутати обласної ради –  16 із 25.

 

Голова облради порівняв комітет з «бойовим штабом на час кризи».

Статьи

Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Донбасс
28.04.2024
19:38

Нам некуда возвращаться: в российской истории нет периода, который можно назвать моделью для построения государственности. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе главный "философ" оккупированного Донбасса Александр Ходаковский внезапно заявил, что никаких скреп в России не было и нет, что российская история, даже в изложении Путина, не дает никаких моделей для "можем повторить". Те есть,...
Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Все статьи