Василь Чуднов, якого пророкували в губернатори, став ще одним депутатом ВРУ від Прикарпаття

Головний претендент на губернатора Прикапаття став нардепом

22 березня ЦВК зареєструвало 22 нових депутатів за списком Партії регіонів. Серед них – начальник Держуправління охорони навколишнього середовища Івано-Франківської ОДА, голова обласної організації Партії регіонів Василь Чуднов, - повідомляє "ZAXID.NET".

Раніше Василя Чуднова, який очолює обласну організацію Партії регіонів, неодноразово називали чи не єдиним кандидатом на посаду голови Івано-Франківської ОДА. Місцеві регіонали стверджують, що Чуднов – єдина кандидатура на цю посаду, яку подала Партія регіонів.

Як раніше повідомляв "ОстроВ": Василь Чуднов вже найближчим часом може посісти посаду губернатора Івано-Франківської області.

Чуднов Василь Михайлович - голова обласної організації Партії регіонів Івано-Франківської області. Народився 14 січня 1958 року в селі Космач Косівського району Івано-Франківщини. В Партії регіонів з 2004 року. Був керівником обласного штабу партії на дострокових виборах до ВР України у 2007 році.

Статьи

Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Все статьи