В Тернополі впорядкують військові кладовища та меморіальні комплекси



В Тернополі  відбудеться ряд заходів з відзначення 66-ої річниці визволення міста Тернополя від фашистських загарбників. Про це йшлося на засіданні робочої групи з підготовки та відзначення 66-ої річниці визволення м. Тернополя від фашистських загарбників, яке  провів заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Федір Шевчук, - повідомили «ОстроВ» в прес-службі Тернопільської ОДА.

Під час наради було обговорено питання підготовки цих заходів, а також упорядкування військових   кладовищ та меморіальних комплексів.

Зокрема, 15 квітня, о 10 год. 30 хв. на меморіальному воїнському кладовищі Микулинецького цвинтаря відбудеться панахида та покладання квітів до обеліска та могил полеглих у Другій світові війні  воїнів та до могили політв’язнів і репресованих. О 12 год. розпочнуться урочистості на Пагорбі Слави у Старому парку. 
За підсумками наради заступник голови облдержадміністрації Федір Шевчук дав ряд протокольних доручень, серед яких Тернопільському міськвиконкому доручено вивчити ініціативу щодо встановлення пам'ятного хреста біля військових поховань на Пагорбі Слави.

Статьи

Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Все статьи