У Москві проведуть навчання з відбиття атаки на Кремль із залученням бронетехніки

У росії Федеральна служба охорони (ФСО), яка відповідає за безпеку керівництва країни, оголосила про проведення в Москві з 1 по 3 листопада щорічних тактико-спеціальних навчань. Про це пишуть росЗМІ 31 жовтня, посилаючись на повідомлення ФСО.

Маневри пройдуть на території комплексу будівель адміністрації президента, Будинку уряду, Ради Федерації та Держдуми. Вони будуть здійснюватися "у взаємодії з підрозділами правоохоронних органів та екстрених служб Російської Федерації".

"Для реалізації низки ввідних під час проведення навчань можливе використання броньованої техніки підрозділу Федеральної служби військ національної гвардії Російської Федерації", - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що введення будь-яких обмежень на переміщення громадян при цьому не планується.

На заходах "відпрацьовуватимуться практичні питання службової діяльності".

На сайті ТК "Дождь" нагадують, що 2022 року ФСО проводила схожі навчання з 25 по 27 жовтня. Тоді цілями заходів заявлялися протидія тероризму, гасіння пожеж, надання невідкладної медичної допомоги та затримання правопорушників. У повідомленні ФСО 2022 року про бронетехніку нічого не йшлося.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті