В Івано-Франківську 25-річний злодій допустив зіткнення 5 машин

Вчора, 22 листопада, в Івано-Франківську в центрі міста 25-річний злодій, незаконно заволодівши іномаркою "Хонда Аккорд", спричинив зіткнення 5 автомобілей. Про це кореспонденту  «ОстроВ»  повідомив начальник Центру звязків із громадскістю в Івано-Франківській області  Василь  Гультайчук.

Викравши авто, правопорушник роз’їжджав центральними вулицями міста. Так виїхавши з вулиці Мазепи,  затриманий звернув на вулицю Січових Стрільців з одностороннім рухом. Через такі неправомірні дії злодія, на перехресті вулиць Чорновола-Січових Стрільців зіткнулися 5 автівок.

Розшукували викрадену машину шість патрульних. На місці зіткнення правоохоронції затримали водія-порушника. Внаслідок ДТП ніхто з пішоходів, водіїв та пасажирів не постраждав.

За попередньою інформацією, затриманий – з вадами психічного здоров’я. За словами В. Гультайчука, свої дії чоловік адекватно пояснити не може.

У відділенні міліції щодо затриманого склали адміністративний протокол про скоєння дрібної крадіжки і відпустили.

На даний час вирішується питання про порушення кримінальної справи і притягнення затриманого до відповідальності за вчинення незаконного заволодіння транспортним засобом. Житель Коломийського району перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Прикметно, що цього чоловіка вдень затримали в одному супермаркетів, де він скоїв дрібну крадіжку – намагався таємно пронести повз касу банку енергетичного напою.

Статьи

Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Донбасс
28.04.2024
19:38

Нам некуда возвращаться: в российской истории нет периода, который можно назвать моделью для построения государственности. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе главный "философ" оккупированного Донбасса Александр Ходаковский внезапно заявил, что никаких скреп в России не было и нет, что российская история, даже в изложении Путина, не дает никаких моделей для "можем повторить". Те есть,...
Все статьи