В Білому домі в Івано-Франківську встановлять автономне опалення

Виконком Івано-Франківської міської ради дав дозвіл на встановлення автономного опалення в Білому домі, - повідомляє “Галицький кореспондент”.

Нагадаємо, що в адмінбудинку розміщується управління та підрозділи виконкому Івано-Франківської міської ради, апарат обласної ради та адміністрації.

Розглянувши протокол засідання постійно чинної міжвідомчої комісії з розгляду питань, пов'язаних з відключенням споживачів від мереж централізованого опалення та гарячого водопостачання, виконком дозволив від'єднатися від централізованого опалення адміністративному будинку Ради професійних профспілок по вул. Міцкевича, 4 та адміністративному будинку ОДА по вул. Грушевського, 21.

Ці будинки отримали "зелене світло" на виготовлення проектної документації з влаштування автономних систем опалення відповідно до технічних умов, виданих "Водоекотепромом", "Теплокомуненерго" та управлінням з експлуатації газового господарства.

Відключення від систем централізованого опалення і гарячого водопостачання буде здійснюватися в міжопалювальний період.

Тим часом тисячі заяв звичайних мешканців міста, які хотіли б відмовитися від дорогого й неякісного централізованого опалення і грітися автономно, залишаються без розгляду.

Статьи

Страна
02.05.2024
10:41

Нефтяная мишень, или Что показали украинские атаки по российским НПЗ

Среди важных итогов: опасения западных союзников Киева, как и следовало ожидать, оказались беспочвенными. Экономический ущерб страны-агрессора тоже не настолько велик, как хотелось бы. Но это не главное.
Страна
30.04.2024
23:00

Реформа высшего образования: революция или реанимация?

“Объединения университетов будут неизбежно. Те, кто объединятся сейчас, будут иметь возможность воспользоваться 1,5 миллионами долларов, которые нам предоставляет на каждое объединение Всемирный банк”
Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Все статьи