У Львові затримано вантажний автомобіль з підробленою горілкою на 0,5 млн. грн.



Правоохоронці затримали вантажний автомобіль з фальсифікатом алкоголю на 0,5 млн. грн. у Львові, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у відділі взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю ДПА у Львівській області.

Працівники податкової міліції Львівщини спільно зі співробітниками дорожньо-патрульної служби ДАІ ГУМВСУ у Львівській області  під час проведення заходів з виявлення алкогольного фальсифікату  у Львові на вул. Бузковій виявили вантажний автомобіль з напівпричепом, завантажений горілчаними напоями різних українських брендів.

В автомобілі виявлено 17,9 тис. пляшок горілки, які були оздоблені підробними марками акцизного збору.

Орієнтовна вартість затриманого вантажу становить 446 тис. грн.

За цим фактом проводиться перевірка з метою з’ясування походження партії сурогату.

Загалом з початку року податківці Львівщини з незаконного обігу вилучили понад 40 тис. літрів різноманітного алкогольного фальсифікату на суму 2 млн. гривень.




Статьи

Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Все статьи