У Львові відкриють фотовиставку до 65-річчя визволення України від фашистів



Фотовиставку до 65-річчя визволення України від фашистів буде експоновано у Російському культурному центрі міста Львова, — повідомляє «ZAXID.NET» з посиланням на прес-службу Російського культурного центру.

Ініціаторами виставки «Визволення України: день за днем» виступили одеська молодіжна організація «Колокол» та Федерація скаутів «Галицька Русь».

В експозиції зібрані фотографії зі всієї України 1943-44 років, на яких зображені події визволення країни від окупантів. Світлини збирались протягом чотирьох місяців в архівах українських міст та в Центральному Архіві міністерства оборони Росії в м.Подольську.  

Планується, що у заході візьмуть участь ветерани Великої Вітчизняної війни, а також представники молодіжних організацій України, Росії та Білорусії. Молоді активісти подарують ветеранам пам’ятні сувеніри та символи перемоги — Георгієвські стрічки. 

Запрошені також дипломати, акредитовані у Львові.

Виставка відкриється 20 листопада о 15.30 год. у Російському культурному центрі Львова.

Після Львова виставку «Визволення України» буде експоновано у Запоріжжі, Сімферополі та Києві.




Статьи

Луганск
27.07.2024
11:24

«Не вспоминать и не сравнивать». Луганский дневник

За отрезок жизни в 10 лет наша улица вымерла. Уходили эпично: халатность к собственному здоровью, смерть на «освобожденной» территории при невыясненных обстоятельствах, война.
Мир
26.07.2024
14:06

Действие санкций и ирония войны. Западные медиа об Украине

Российские оборонные заводы уже работают на своей максимальной мощности, безработица критически сократилась – то есть, у этой экономики заканчиваются резервы. Как результат, зарплаты падают, рубль слабеет, стоимость импорта растет, как растет и...
Мир
25.07.2024
10:52

Беларусь и санкции: на коротком поводке

Лукашенко  в феврале 2022 г. сделал свою страну соучастницей военных преступлений и фигурантом международных санкций. Но, в отличие от россии, экономика Беларуси под их действием не  только не ломается, но даже демонстрирует завидный рост...
Все статьи