У Львові набиратимуть волонтерів на Євро-2012

Набір волонтерів приймаючого міста Львів розпочнеться наприкінці серпня. Охочі стати співорганізаторами турніру у Львові зможуть подавати свої анкети аж до кінця грудня 2011 року. Про це повідомили в ЛКП «Агенція з підготовки м. Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012».

Після відбору, волонтерів буде запрошено на інтерв’ю – з них оберуть 1 тисячу волонтерів, які будуть допомагати під час чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Навесні для волонтерів проведуть навчання, яке складатиметься з теоретичного та практичного курсів.

Щодо специфіки роботи, то волонтер зможе обрати  сам підрозділ, в якому він хоче працювати. Цільовою аудиторією добровольців приймаючого міста є туристи, вболівальники, які приїхали до міста без квитків, а також місцеві організатори Турніру - служби МНС, МВС, першої медичної допомоги та департаменту «Євро-2012» ЛМР.

Відтак, серед можливих напрямків роботи є допомога у підрозділі інформаційно-довідкового супроводу, фан-посольстві, медіацентрі, фан-зоні, волонтерському центрі, фан-кемпінгу, забезпечення мовної підтримки служб безпеки, першої медичної допомоги, служби підтримки оформлення міста, обслуговування осіб з особливими потребами, організаційну підтримку інших заходів.

Усі охочі з досвідом волонтерства і ті, хто володіє іноземною мовою, можуть спробувати стати волонтером приймаючого міста під час УЄФА Євро-2012™.

Для цього необхідно заповнити анкету, яка буде розміщена тільки на офіційному сайті приймаючого міста, та принести її безпосередньо у ЛКП «Агенція підготовки міста  Львова до чемпіонату з футболу 2012» на вул. К.Левицького,67.

Статьи

Донбасс
05.05.2024
19:32

"Золотые яйца нашей элиты всё крепче сжимались твёрдой рукой кукловодов". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса напряженно работали в режиме фабрики фейков. Большое количество публикаций было посвящено трагедии 2-го мая 2014 года в Доме профсоюзов в Одессе. Местная пропаганда традиционно лживо рассказывала о тех...
Страна
04.05.2024
10:00

Мобилизация в Крыму: заманивают деньгами и бесплатной землей

С 20 апреля оккупанты в Крыму начали более активную мобилизацию мужчин для войны против Украины. В частности, на территории полуострова работают мобильные мобилизационные бригады, размещаемые в публичных местах.
Донецк
03.05.2024
12:00

Фронт приближается. Покровск: уехать нельзя остаться

Линия фронта с каждым днем приближается, но мы сидим и чего-то ждем. У Покровска есть все шансы стать вторым Бахмутом или Авдеевкой. Может, уже пора искать более безопасное место?
Все статьи