Тернопільська облрада і ОДА мають спільну веб-сторінку



У мережі Інтернет діє веб-сторінка газети Тернопільської обласної ради і обласної державної адміністрації «Свобода». Адреса сайту. Про це «ОстроВ» повідомили в прес-службі Тернопільської ОДА.

Відвідувачі можуть ознайомитися із публікаціями видання, які розміщені у вже традиційних для «Свободи» рубриках: «Акценти», «Реалії», «Життя», «Гніздечко», «Право», «Здоров'я», «Культура», «Спорт», «Мистецтво», «Література», «Зустрічі без прощань», «Цікаві факти», «Афіша».

Діє також рубрика «Останні події».

Як повідомив начальник відділу у справах преси та інформації облдержадміністрації Юрій Заруцький, нещодавно «вийшла» в Інтернет й газета «Народне слово», засновником якої є Збаразька районна рада, районна державна адміністрація та трудовий колектив видання.
Веб-адреса видання: www.narodne-slovo.te.ua

«Можна лише вітати появу в глобальній мережі веб-сторінок друкованих засобів масової інформації Тернопільщини. По-перше, це розширює їхню читацьку аудиторію, яка вже не обмежується регіоном де здійснюється передплата чи продаж видання. По-друге – створення таких сторінок дає право говорити й про створення нового інформаційного ресурсу, адже нерідко йдеться не лише про дублювання газетних повідомлень, але й про появу, формування та наповнення нових рубрик, яких немає у друкованому ЗМІ», - каже Юрій Заруцький.

Статьи

Страна
30.04.2024
23:00

Реформа высшего образования: революция или реанимация?

“Объединения университетов будут неизбежно. Те, кто объединятся сейчас, будут иметь возможность воспользоваться 1,5 миллионами долларов, которые нам предоставляет на каждое объединение Всемирный банк”
Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Все статьи