Тернопільщина впорядкує підготовку розрахунків компенсації за пільгові перевезення



З метою запровадження єдиного порядку при підготовці розрахунків та розподілі субвенцій автоперевізникам за пільгові перевезення пасажирів утворено робочу групу з питань розрахунків обсягу компенсації витрат за перевезення пільговиків, - повідомили «ОстроВ» в прес-службі Тернопільської ОДА.

Відповідне рішення прийняв голова обласної державної адміністрації Юрій Чижмарь.

Очолив робочу групу перший заступник голови облради Андрій Фліссак.

Крім того районним державним адміністраціям, виконкому Тернопільської міської ради доручено до 15 грудня 2009 року забезпечити подання головному управлінню праці та соцзахисту населення облдержадміністрації розрахунків очікуваних сум компенсаційних виплат за пільговий проїзд на регулярних міських та приміських автобусних маршрутах з врахуванням маршрутної мережі відповідних територій.

Робочій групі належить до 25 грудня 2009 року опрацювати подані розрахунки, визначити розрахункову потребу та внести узгоджені пропозиції головному фінансовому управлінню облдержадміністрації.

Юрій Чижмарь також рекомендує, до врегулювання на законодавчому рівні питання забезпечення з держбюджету видатків на пільгове перевезення окремих категорій громадян, в термін до 15 січня 2010 року розробити та внести в установленому порядку на затвердження Методичні рекомендації щодо надання субвенції автомобільним перевізникам, які працюють на маршрутах загального користування за пільгові перевезення громадян.

Статьи

Страна
30.04.2024
23:00

Реформа высшего образования: революция или реанимация?

“Объединения университетов будут неизбежно. Те, кто объединятся сейчас, будут иметь возможность воспользоваться 1,5 миллионами долларов, которые нам предоставляет на каждое объединение Всемирный банк”
Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Все статьи