Тернопіль знову потопає в смітті



У Тернополі знову  загострилася ситуація із вивезенням сміття. Про це на засіданні протиепідемічної комісії повідомив начальник міського управління житлово-комунального господарства та екології Олег Соколовський під час обговорення питання санітарного очищення міста та невиконання рішення НПК.

Як повідомили «ОстроВ» в прес-сужбі Тернопільської міської ради,  на даний час у Тернополі вкрай складна ситуація із вивезенням твердих побутових відходів,   оскільки всі угоди на вивезення сміття ліквідовані.

«Незважаючи на позитивні рішення щодо виділення земельної ділянки в селі Миролюбівка та дозволів на початок будівельних робіт, - зауважив Олег Соколовський, - У селі Лучка було проведено повторні громадські слухання, на яких мешканці навколишніх сіл заборонили захоронювати на цій ділянці тверді побутові відходи».

Відповідно, у зв’язку із тривалим невирішенням надзвичайної ситуації із вивезенням твердих побутових відходів з території Тернополя та з метою попередження епідемічних ускладнень серед населення міста члени комісії прийняли відповідне рішення щодо усунення існуючих порушень. Крім того, вирішено повторно звернутись до мешканців Тернополя із проханням викидати сміття у поліетиленових пакетах.

Також члени міської протиепідемічної комісії, обговорюючи стан профілактики сказу у нашому місті, заслухали інформацію про існуючий пункт стерилізації тварин. Як повідомив начальник міського управління житлово-комунального господарства та екології Олег Соколовський, міською радою виконано всі умови договорів, здійснено роботу з облаштування пункту стерилізації собак, однак досі керівництвом Тернопільського району з незрозумілих причин не підписано відповідних документів на введення цього об’єкту в експлуатацію.

Статьи

Донбасс
28.04.2024
19:38

Нам некуда возвращаться: в российской истории нет периода, который можно назвать моделью для построения государственности. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе главный "философ" оккупированного Донбасса Александр Ходаковский внезапно заявил, что никаких скреп в России не было и нет, что российская история, даже в изложении Путина, не дает никаких моделей для "можем повторить". Те есть,...
Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Все статьи