Суд залишив Тимошенко під вартою

Головуючий у справі з розгляду кримінальної справи Юлії Тимошенко суддя Печерського районного суду Родіон Кірєєв не задовольнив клопотання сторони захисту щодо скасування міри запобіжного заходу у вигляді взяття під варту, - повідомили «ОстроВ» в прес-службі Тимошенко.

"Суд не вбачає підстав для скасування запобіжного заходу, і тому у задоволенні клопотання захисника відмовити", - зачитав постанову суду Родіон Кірєєв.

"Вважаю, що застосований найбільш суворий щодо Юлії Тимошенко захід є необґрунтованим і не відповідає нормам національного і міжнародного законодавства. Моєю підзахисною, жодного разу з моменту застосування до неї запобіжного заходу у вигляді підписки про невиїзд, не було порушено обмежень щодо місця свого проживання, окрім відвідування міста Брюссель з дозволу слідчого", - констатував захисник Юлії Тимошенко.

Нагадаємо, 5 серпня суддя Р.Кірєєв змінив Ю.Тимошенко запобіжний захід із підписки про невиїзд на арешт за клопотанням держобвинувачення. Прокурори заявили це клопотання після допиту як свідка прем'єр-міністра України Миколи Азарова.

Статьи

Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Все статьи