Ще 3,2 тис. мешканців Львівщини незабаром залишаться без роботи






Підприємства Львівщини в березні повідомили про звільнення понад 3,2 тис. працівників, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у прес-службі Львівської ОДА.

Найчисельніше скорочення штатних одиниць очікується на шахті «Візейська» ДП «Львіввугілля», ВАТ СКБ «Дністер», ВАТ «Дрогобицький машинобудівний завод», ТзОВ «Львівські автобусні заводи».

Загалом станом на 1 квітня 2010 року роботу за посередництва центрів зайнятості шукали 24,9 тис. мешканців Львівщини, з них 54,3% жінки, 45,1% — молодь віком до 35 років.

Армію безробітних минулого місяця поповнили колишні працівники ТзОВ «Леоні Ваерінг Системс УА ГмБХ», ТОВ «Діскавері-бурове обладнання (Україна)» (Стрийський район), АТ «Дрогобицький завод автомобільних кранів», ТзОВ «Яричів» (Кам’янка-Бузький район), ТзОВ «ЛК Юкрейн груп» (Золочівський район), ТзОВ «АПП «Львівське» (Пустомитівський район) та ін.

На одне вільне місце праці в перші дні квітня на Львівщині в середньому претендували 15 осіб. Навантаження на одну вакансію в межах області відрізняється: якщо у Львові на одну пропозицію роботи 3 конкуренти, то у Новому Роздолі 195.

Статьи

Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Все статьи