Село на Рівненщині, з найвищим рівнем народжуваності в Європі, отримає свою школу

1 вересня урочисто відкриють новозбудовану школу у с. Глинне Рокитнівського району, - повідомляє "Zaxid.net".

В урочистостях візьмуть участь голова Рівненської ОДА Віктор Матчук та голова обласної ради Олександр Данильчук.

Будівництво Глиннівської школи розпочалось у 2004-му році: перед черговими виборами розпочато закладання фундаменту: на цьому все і закінчилось. Нагадаємо, що минулорічні події змусили обласне керівництво шукати можливості для відновлення будівництва Глиннівської школи в обласному бюджеті. Після того, як батьки не пустили 1 вересня дітей до школи, голова ОДА Віктор Матчук особисто переконував мешканців Глинного у тому, що будівельні роботи відновляться і діти навчатимуться у новому приміщенні.

Новозбудована Глиннівська ЗОШ І-ІІІ ст. складається з 4-х корпусів, 2 корпуси (І-ІІ черга) планується ввести в експлуатацію 1 вересня 2009 року, де буде 24 класні кімнати (1 класна кімната розрахована на 30 учнів), кабінет директора, 1 методичний кабінет, актовий зал. 2 корпуси (ІІІ-ІV черга) перебувають у стадії незавершеного будівництва.

Село Глинне Рокитнівського району Рівненської області є унікальним за темпами народжуваності - найвищі у Європі та втричі вищі ніж середньостатистичні по Україні.

Статьи

Страна
30.04.2024
23:00

Реформа высшего образования: революция или реанимация?

“Объединения университетов будут неизбежно. Те, кто объединятся сейчас, будут иметь возможность воспользоваться 1,5 миллионами долларов, которые нам предоставляет на каждое объединение Всемирный банк”
Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Все статьи