Росіяни скинули на Торецьк три авіабомби: поранили шістьох людей і пошкодили будинки

Російська армія скинула три керовані авіабомби на місто Торецьк Донецької області, внаслідок чого шестеро людей дістали поранення. Про це 10 серпня повідомляє пресслужба обласної прокуратури.  

Перший удар відбувся о 10:40. Під час нього отримав тілесні ушкодження 47-річний чоловік, який пересувався вулицею на велосипеді.

Через годину місто знову зазнало обстрілу. Цього разу уламками снаряду поранило ще одного чоловіка 59 років – він перебував на вулиці біля автомобіля.

О 14:15 від чергової атаки держави-агресора дістали осколкові поранення четверо жінок віком від 53 до 73 років. Двоє отримали тілесні ушкодження вдома, ще дві – у середмісті. Одну з постраждалих з травмою голови доставили до лікарні для надання кваліфікованої медичної допомоги.

Внаслідок ворожих атак пошкоджено житлові будинки, два автомобілі, дві адміністративні будівлі, торговельні об’єкти та котельню.

Наразі триває огляд місць події. Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті