Росія провалила випробування балістичної ракети "Сармат" під час візиту Байдену до Києва – CNN

Росія провалила випробування балістичної ракети "Сармат", які проводились під час візиту Джо Байдена до Києва. Про це 21 лютого повідомляє CNN.

"Росія провела випробування міжконтинентальної балістичної ракети, які, схоже, зазнали невдачі приблизно під час перебування президента Джой Байдена в Україні в понеділок", - повідомили журналісти з посиланням на двох високопосадовців.

Росія вже проводила успішні випробування цієї ракети. І якби черговий етап випробувань пройшов успішно, диктатор путін підкреслив це у зверненні до Федеральних зборів у вівторок.

Причому джерела телеканалу окремо наголосили, що росіяни заздалегідь попередили США про випробування. Саме тому Сполучені Штати не розглядають його як крок у бік ескалації напруги.

Нагадаємо, що наприкінці минулого року в НАТО повідомили про підготовку росії до випробувань ядерної торпеди "Посейдон".

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті