Російські військові перед вторгненням до України обговорювали ядерний удар по Німеччині - Der Spiegel

Росія мала плани нанесення ядерного удару по кількох об'єктах у Німеччині. Про це розповіли журналісти видання der Spiegel.

Наприкінці 2021 року західні спецслужби перехопили розмову з російського корабля Балтійського флоту. Російські військові оговорювали плани нанести ядерний удар по трьох цілях у Німеччині. Під їхнім ударом мав опинитися Берлін, авіабаза Рамштайн, а також авіабаза Бюхель, де зберігається американська ядерна зброя.

Експерти припускають, що росіяни могли свідомо вести такі розмови для залякування західних країн, усвідомлюючи, що їх прослуховують.

Як повідомлялося раніше, президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр звинуватив путіна у розв'язанні війни у Європі

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті