Рашисти атакували за добу 11 населених пунктів Донеччини: пошкоджено 36 цивільних об’єктів, є загиблий і поранені

Російська армія атакувала за добу 11 населених пунктів Донеччини: пошкоджено 36 цивільних об’єктів, є загиблий і поранені. Про це повідомляє поліція регіону у Телеграм.

Зазначається, що під російський обстріл потрапили міста Авдіївка, Курахове, Торецьк, селища Нью-Йорк, Очеретине, Цукурине, села Калинове, Нетайлове, Соловйове, Уманське, Шахтарське. Ворог бив керованими авіабомбами, ракетами, РСЗВ «Ураган», «Град», артилерією, танками.

Пошкоджено 36 цивільних об’єктів - 27 житлових будинків, амбулаторію, адмінбудівлю, пошту, підприємство, котельню, автобус, лінію електропередач.

Цукурине росія накрила з «Ураганів» - вбила людину, пошкодила 10 приватних будинків і сільськогосподарське підприємство.

На Торецьк окупанти скинули керовану авіабомбу КАБ-500. Двоє цивільних осіб отримали  поранення. Руйнувань зазнали 6 багатоквартирних будинків, амбулаторія, котельня.

Авіаударом по Очеретиному пошкоджено адмінбудівлю, пошту та приватний будинок.

Ще один авіаудар росіяни завдали по Соловйовому – постраждали 4 приватних оселі.

Крім того, після опівночі 1 лютого ворог спрямував ракету на Мирноград. Зруйновано освітній заклад, пошкоджено 3 багатоквартирних і 9 приватних будинків, магазин. Інформації про постраждалих на ранок не надходило.

Статті

Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Всі статті