Промислове виробництво на Львівщині надалі скорочується



Обсяги промислового виробництва на Львівщині скоротились на 0,3% у січні-липні цього року в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, — повідомили кореспондента „ОстроВ” в управлінні статистики у Львівській області.  

Погіршилась ситуація у легкій та нафтопереробній промисловості, на підприємствах з виробництва та розподілення електроенергії. 

У січні-липні 2010 року відносно січня-липня 2009 року обсяги продукції на підприємствах з виробництва та розподілення електроенергії зменшились на 13,8%, добувної та переробної промисловості зросли відповідно на 3,3% і 2,4%. 

У добувній промисловості зростання обсягів виробництва забезпечили підприємства з добування кам’яного вугілля. 

У переробній промисловості зростання промислового виробництва відбулось на підприємствах з оброблення деревини та виробництва виробів з деревини, крім меблів — на 17,9%, машинобудування — на 10,4%, хімічної і нафтохімічної промисловості — на 9,9%, виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів — на 8,1%. 

Водночас зниження промислового виробництва відбулося на підприємствах з целюлозно–паперового виробництва — на 32,7%, з виробництва продуктів нафтопереробки — на 13,5% тощо.




Статьи

Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Все статьи