Посольство України в Ізраїлі пояснило співвітчизникам, як діяти у зв'язку з початком війни з ХАМАС

Посольство України в Ізраїлі закликало українців дотримуватись інструкцій місцевої влади та пояснило, як діяти у зв'язку з початком війни з палестинцями. Про це повідомляє  Посольство України в Ізраїлі в Facebook

"У зв’язку з масованими ракетно-мінометними обстрілами Ізраїлю громадянам України рекомендується зберігати пильність і уважно відслідковувати повідомленням місцевих компетентних органів Ізраїлю для підвищення рівня обізнаності щодо власної безпеки", - йдеться уповідомленні посольства.

Посольство закликає громадян України уважно ставитись до таких попереджень, як сигнал сирени у випадку обстрілів, та дотримуватись інструкцій місцевої влади. Під час включення сигналу повітряної тривоги рекомендується невідкладно скористатися бомбосховищами.

Для отримання додаткової інформації потрібно слідкувати за сайтом командування внутрішнього фронту армії оборони Ізраїлю.

У разі потрапляння у надзвичайні ситуації українцям необхідно звернутися до Посольства України в Ізраїлі за телефоном екстреного зв’язку: + 972-546-676-782; української дипустанови в м. Рамалла за телефоном: +972-59-823-93-99.

Нагадаємо, у Зеленського відреагували на події в Ізраїлі, пов'язавши їх із політикою хаосу РФ. 

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті