Понад 160 самовільних рекламних конструкцій демонтували у Львові з початку року






165 самовільно встановлених рекламних конструкцій демонтували у Львові з початку 2010 року, — повідомили кореспондента «ОстроВ» у прес-службі Львівської міськради.

37% демонтованих рекламних конструкцій були великоформатними. При цьому за аналогічний період минулого року кількість демонтованих рекламоносіїв становила 115.

«Зовнішня реклама має розміщуватися виключно на підставі дозволу, виданого виконавчим комітетом Львівської міської ради, незалежно від місця розташування рекламного засобу: на комунальному, державному чи  приватному майні. Так, з початку року по м. Львову було видано 57 дозволів на розміщення засобів зовнішньої реклами», — сказала  керівник КП «Адміністративно-технічне управління» Інна Свистун.

За самовільне розміщення зовнішньої реклами в недозволених місцях на  власників  рекламних конструкцій чекають штрафні санкції в розмірі 90 гривень за кожен день самовільного встановлення рекламної конструкції та штраф за порушення закону «Про рекламу».

Крім цього, самовільно встановлена конструкція підлягає демонтажу за кошти власника.

Статьи

Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Донбасс
28.04.2024
19:38

Нам некуда возвращаться: в российской истории нет периода, который можно назвать моделью для построения государственности. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе главный "философ" оккупированного Донбасса Александр Ходаковский внезапно заявил, что никаких скреп в России не было и нет, что российская история, даже в изложении Путина, не дает никаких моделей для "можем повторить". Те есть,...
Все статьи