Польських спортсменів обікрали у Львові



У польських спортсменів викрали інвентар на 15 тис. євро у Львові, — повідомили кореспондента «ОстроВ» у ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області.

26 квітня спортивний клуб «Лучник» м. Жидець Республіки Польща прибув до Львова для участі у Міжнародних змаганнях «Олімпійські надії». Тренер і команда з 55 чоловік тимчасово поселились у одному з гуртожитків.

Вночі з їхнього автобуса «EOC», який був припаркований біля гуртожитку, викрали спортивний інвентар на суму 15 000 євро. Загалом, з багажного відділення, зламавши замок, забрали шість спортивних луків, 151 стрілу та два металевих ящики з інструментами.

«Водієві пропонували поставити автобус на платну стоянку, проте він відмовився і залишив його біля гуртожитку. Зараз ведеться слідство», — сказав начальник Франківського РВ ГУМВС України у Львівській області Роман Рибіцький.  

Правоохоронці припускають, що інвентар могли вкрасти місцеві мешканці. Зараз опитують усіх раніше засуджених осіб району, та всіх безхатченків.




Статьи

Страна
02.05.2024
10:41

Нефтяная мишень, или Что показали украинские атаки по российским НПЗ

Среди важных итогов: опасения западных союзников Киева, как и следовало ожидать, оказались беспочвенными. Экономический ущерб страны-агрессора тоже не настолько велик, как хотелось бы. Но это не главное.
Страна
30.04.2024
23:00

Реформа высшего образования: революция или реанимация?

“Объединения университетов будут неизбежно. Те, кто объединятся сейчас, будут иметь возможность воспользоваться 1,5 миллионами долларов, которые нам предоставляет на каждое объединение Всемирный банк”
Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Все статьи