Переможець 9 міжнародного фестивалю з боротьби сирота-тернополянин зустрівся з Ющенком



Разом з іншими юнаками та дівчатами - переможцями міжнародних і всеукраїнських учнівських олімпіад, міжнародних мистецьких конкурсів та спортивних змагань, Андрій Антонюк мав нагоду поспілкуватися з Главою Держави, - повідомили «ОстроВ» в прес-службі Тернопільської облдержадміністрації.

Віктор Ющенко привітав школярів із Днем Святого Миколая, Різдвом та Новим роком і вручив подарунки та подяки Президента України.

Він також відзначив надзвичайну цілеспрямованість, наполегливість та відданість дітей у навчанні та подякував батькам за високий рівень виховання та освіти, який вони дали.

“Я, як і ваші батьки, як і вся країна, пишаємося вами”, - сказав Президент. 

Президент зауважив, що у міжнародних учнівських олімпіадах 2009 року з математики, фізики, хімії, біології, екології та інформатики взяли участь 26 учнів України. Вони вибороли 6 золотих, 7 срібних, 11 бронзових медалей. Уже стало традицією, що українські команди за кількістю медалей знаходяться у першій десятці команд-лідерів.

Довідка

Андрій Антонюк – з Тернопільщини, перебуває на вихованні у Тернопільському обласному комунальному дитячому будинку для дітей шкільного віку, сирота. На 9-у міжнародному фестивалі з боротьби в Москві посів І місце у ваговій категорії до 46 кг.

 

Статьи

Донбасс
28.04.2024
19:38

Нам некуда возвращаться: в российской истории нет периода, который можно назвать моделью для построения государственности. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе главный "философ" оккупированного Донбасса Александр Ходаковский внезапно заявил, что никаких скреп в России не было и нет, что российская история, даже в изложении Путина, не дает никаких моделей для "можем повторить". Те есть,...
Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Все статьи