Патріарха УГКЦ Святослав відвідає Івано-Франківськ на 350-річчя міста?

Запросити нового Патріарха Української греко-католицької церкви Святослава Шевчука в травні наступного року до Івано-Франківська має намір молодіжна комісія місцевої єпархії УГКЦ, - повідомляє “pravda.if.ua”.

Ініціатором такого запрошення виступив нещодавно начальник управління сім’ї, молодіжної та гендерної політики Ростислав Микитюк. З відповідною пропозицією він звернувся до голови молодіжної комісії УГКЦ отця Зеновія Слоїка, мотивуючи її тим, що в такий спосіб сама собою вирішиться проблема фінансування проведення наступного року фестивалю християнської молоді «Вгору серця».

«Наступного року буде 350-річчя міста Івано-Франківська, і я сподіваюсь, що молодіжна комісія УГКЦ запросить патріарха Святослава. Це мрія мешканців міста: Патріарх має приїхати».

У відповідь на таку ініціативу пан Слоїк зазначив, що очолювана ним молодіжна комісія тільки радітиме тому, що до Івано-Франківська приїде Патріарх УГКЦ і з радістю його запросить.

Статьи

Донбасс
05.05.2024
19:32

"Золотые яйца нашей элиты всё крепче сжимались твёрдой рукой кукловодов". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса напряженно работали в режиме фабрики фейков. Большое количество публикаций было посвящено трагедии 2-го мая 2014 года в Доме профсоюзов в Одессе. Местная пропаганда традиционно лживо рассказывала о тех...
Страна
04.05.2024
10:00

Мобилизация в Крыму: заманивают деньгами и бесплатной землей

С 20 апреля оккупанты в Крыму начали более активную мобилизацию мужчин для войны против Украины. В частности, на территории полуострова работают мобильные мобилизационные бригады, размещаемые в публичных местах.
Донецк
03.05.2024
12:00

Фронт приближается. Покровск: уехать нельзя остаться

Линия фронта с каждым днем приближается, но мы сидим и чего-то ждем. У Покровска есть все шансы стать вторым Бахмутом или Авдеевкой. Может, уже пора искать более безопасное место?
Все статьи