Партия регионов предупредила Ющенко и пообещала отказаться от участия в выборах

Пресс-служба Партии регионов распространила заявление, касающееся участия партии в парламентских выборах:

«Рішення Президії Політради Партії регіонів щодо подальшої участі партії у позачергових виборах народних депутатів України 30 вересня 2007 року

20 вересня 2007 року відбулося засідання Президії Політради Партії регіонів, на якому розглядалось питання: «Про подальшу участь Партії регіонів у позачергових виборах народних депутатів України 30 вересня 2007 року».

Під час засідання було відзначено, що в останні дні передвиборчої компанії до центральних керівних органів Партії регіонів надходить численна інформація про те, що з метою запобігти поразки політичні опоненти Партії регіонів на виборах завчасно готують провокації, у тому числі - відкритий саботаж роботи окружних виборчих комісій, спрямований на фальсифікацію результатів виборів 30 вересня 2007 року.

Найбільшу кількість таких повідомлень було отримано з Автономної Республіки Крим, Дніпропетровського, Запорізького, Миколаївського, Одеського та ряду інших регіонів, в яких позиція Партії регіонів традиційно підтримується виборцями.

Президія Політради вирішила: попередити Президента України Ющенка В. А. і політичних опонентів Партії регіонів, що у випадку продовження провокацій та посилення протизаконної підготовки до порушення волевиявлення народу України Партія регіонів прийме рішення про відмову в участі у позачергових виборах народних депутатів України 30 вересня 2007 року».

а-а

«Остров»

Статьи

Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Донбасс
28.04.2024
19:38

Нам некуда возвращаться: в российской истории нет периода, который можно назвать моделью для построения государственности. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе главный "философ" оккупированного Донбасса Александр Ходаковский внезапно заявил, что никаких скреп в России не было и нет, что российская история, даже в изложении Путина, не дает никаких моделей для "можем повторить". Те есть,...
Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Все статьи