Окупанти збільшили активність артилерійських підрозділів – Тарнавський

На Таврійському напрямку росіяни продовжують активні піхотні атаки та збільшили активність артилерії. Про це повідомляє командувач ОСГВ Таврія бригадний генерал Тарнавський у своєму телеграм-каналі 17 грудня.

"Ворог продовжує активні піхотні атаки та збільшив активність артилерійських підрозділів. Задіює для підтримки піхоти бронетехніку та авіацію", - зазначив Тарнавський.

Він додав, що вчора російські загарбники в операційній зоні ОСУВ Таврія завдали 1 ракетного, 13 авіаударів, провели 55 бойових зіткнень та здійснили 1044 артобстріли.

Також бригадний генерал повідомив, що загальні втрати окупантів вчора, в порівнянні з попередньою добою, значно зросли.

"576 осіб живої сили та 57 одиниць техніки. Зокрема, знищено 5 танків, 7 ББМ, 8 артсистем та 10 автомобілів", - зазначив Тарнавський.

Як повідомлялось раніше, росіяни активно створюють фейкові Телеграм-канали українських бригад і батальйонів для дискредитації ЗСУ.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті