Обіцяного Януковичем треба чекати чотири роки, - Ганна Герман

Передвиборчі обіцянки Президента України Віктора Януковича слід провіряти на виконання по закінченню каденції. Про це радник президента Ганна Герман заявила в ефірі 5 каналу, - інформує «Українська правда».

«Судити треба президента наприкінці, принаймні, першої каденції. Те, що він обіцяв, він виконує. Він обіцяв, що буде проводити реформи. Він їх почав. Він зважився», - зазначила вона.

«Президент почав виконувати свої передвиборчі обіцянки. А лише за рік... Я не знаю жодного президента в світі, який би за рік виконав свою президентську програму. Тому давайте рахувати тих курчат по осені», - уточнила радник президента.

«Принаймні, через 4 роки. Після завершення першої каденції», - додала Герман.

Як відомо, правозахисник Дмитро Ільченко звернувся до суду в червні, звинувативши Януковича у тому, що всупереч його обіцянкам досі не введені податкові канікули для дрібного бізнесу терміном на п'ять років, не відбулося зниження ПДВ до 17% і не здійснено перехід на контрактну службу в армії.

Вчора, 3 серпня, стало відомо, що Вищий адмінсуд відмовився визнати протиправною бездіяльність Януковича у зв'язку з невиконанням ним обіцянок, даних напередодні виборів президента.

Статьи

Страна
04.05.2024
10:00

Мобилизация в Крыму: заманивают деньгами и бесплатной землей

С 20 апреля оккупанты в Крыму начали более активную мобилизацию мужчин для войны против Украины. В частности, на территории полуострова работают мобильные мобилизационные бригады, размещаемые в публичных местах.
Донецк
03.05.2024
12:00

Фронт приближается. Покровск: уехать нельзя остаться

Линия фронта с каждым днем приближается, но мы сидим и чего-то ждем. У Покровска есть все шансы стать вторым Бахмутом или Авдеевкой. Может, уже пора искать более безопасное место?
Страна
02.05.2024
10:41

Нефтяная мишень, или Что показали украинские атаки по российским НПЗ

Среди важных итогов: опасения западных союзников Киева, как и следовало ожидать, оказались беспочвенными. Экономический ущерб страны-агрессора тоже не настолько велик, как хотелось бы. Но это не главное.
Все статьи