Нові умови конкурсу міжміських автобусних маршрутів затверджено на Прикарпатті

Кандидати на участь в конкурсі перевізників пройдуть ретельний відбір в Івано-Франківській області, - повідомили кореспондента "ОстроВ" в прес-службі ОДА.

Затверджено умови проведення конкурсу з визначення робочого органу з організації забезпечення роботи обласного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міжміських та приміських внутрішньообласних автобусних маршрутах загального користування. Відповідне розпорядження 24 вересня підписав голова обласної державної адміністрації Микола Палійчук.
Проект договору з робочим органом доручено підготувати і подати на розгляд керівництву облдержадміністрації головному управлінню промисловості та розвитку інфраструктури спільно з головним управлінням правової роботи та внутрішньої політики.
Згідно з Умовами, до участі у конкурсі не допускаються суб’єкти господарювання, які:
- визнані банкрутами або щодо яких порушено справу про банкрутство чи ліквідацію як суб’єкта господарювання;
- подали для участі у конкурсі неправильно оформлені або такі, що містять недостовірну інформацію, документи;
- мають досвід роботи менше 3 років з питань організації пасажирських перевезень;
- надають послуги з перевезень, проводять діяльність на ринку транспортних послуг, представляють інтереси автомобільних перевізників.
Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Т.Парфана.

Статьи

Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Все статьи