Вночі силами ППО знищено 10 БпЛА "Shahed"

Сили протиповітряної оборони знищили вночі 10 ударних БпЛА "Shahed" з 12 запущених з району Приморсько-Ахтарськ РФ. Про це повідомляють Повітряні Сили ЗСУ у своєму телеграм-каналі 3 грудня.

"В результаті бойової роботи протиповітряною обороною Повітряних Сил та Сил оборони України знищено 10 ударних БпЛА «Shahed-136/131", - зазначили у Повітряних силах.

Також ПС ЗСУ повідомили, що окупанти запустили керовану авіаційну ракетою Х-59 з повітряного простору Бєлгородської області, яка не досягла своєї цілі.

У Повітряних Силах додали, що  ударні БпЛА атакували Україну у декілька хвиль та заходили через окуповану Херсонщину в Миколаївську область.

"Саме на Миколаївщині, в зоні відповідальності повітряного командування "Південь", більшість "шахедів" було знищено протиповітряною обороною", - зазначили у ПС.

Решта БпЛА прямували в північно-західному напрямку і були збиті в районі Старокостянтинова на Хмельниччині.

Як повідомлялось раніше, на Вінницьку область рухаються "шахеди", на Одещині також повітряна тривога.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті