Навесні 780 юнаків з Прикарпаття вступлять до лав війська

780 юнаків з Прикарпаття цієї весни проходитимуть строкову військову службу у військових частинах Сухопутних військ, Повітряних Сил, Військово-Морських Сил ЗСУ, окремого спеціального полку Президента України, а також внутрішніх військ МВС України та Держспецтрансслужби, - повідомляє «ОстроВ».

Нагадаємо, призовна комісія скасувала рішення про призов призовників, які мають захворювання за двома і більше статтями, визначеними наказом Міністра оборони України від 14.08.2008 р. «Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України», а також тих, які не мають базової середньої освіти та мали приводи до органів внутрішніх справ, де перебувають на спеціальному обліку.

Крім того, комісія обговорила питання готовності призовних дільниць та призовних і медичних комісій до роботи, а також організації та технічного забезпечення проведення стрільб з автомата Калашникова під час проведення навчально-польових зборів юнаків, які завершують вивчення програми предмету «Захист Вітчизни».

Статьи

Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Все статьи