На Тернопільщині житловий будинок опинився в центрі зсуву ґрунту










На Тернопільщині, внаслідок випадання великої кількості опадів в травні 2010 року ґрунтові води протягом останніх 10 – ти днів спричинили зсув ґрунту на 25 см. в радіусі 120 – 150 (м.) з гори, яка знаходиться над вул. Мічуріна в м. Бережани. Про це «ОстроВ» повідомили в ГУ МНС України в Тернопільській області.




В центрі зсуву ґрунту опинився житловий будинок та водяний збірник, який наповнюється джерельною водою та забезпечує водою даний житловий будинок.


В зоні зсуву розміщено дві опори ЛЕП 0.4 кВ, одна опора радіо – та телефонного зв’язку, газова труба низького тиску та джерело.
Зсув ґрунту спричинив зміщення опорної стінки та руйнування відмостки житлового будинку, утворення тріщин на стінах житлового будинку, деформування газової труби, що привело до деформування газового лічильника, розрив в трьох місцях водяної труби, яка підведена до житлового будинку, утворились тріщини на проїжджій частині дороги, яка знаходиться на відстані 6
-ти метрів від житлового будинку.
Комісією в складі представників райдержадміністрації, РВ ГУ МНС, міської ради, Бережанського управління з експлуатації газового господарства, Бережанського РЕМ, ЦТП № 1 м. Бережани ТФ ВАТ “Укртелеком” 02.06.2010 року   проведено обстеження місця події та засідання районної комісії з ПТЕБ та НС з даного питання, рішенням комісії рекомендовано громадянину тимчасово переселитись в сусідній житловий будинок.

Статьи

Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Все статьи