На Прикарпатті чиновників звільнятимуть за непосів цукрового буряка

На Івано-Франківщині посадовці, котрі  не виконають план посіву цукрового буряка будуть звільнені. Про це вчора, 21 квітня, на колегії обласної державної адміністрації заявив губернатор Прикарпаття Михайло Вишиванюк, - повідомляє «ОстроВ».

Відповідно до рішення колегії, всі райони Івано-Франківщини повинні заготувати зерно на наступну зиму.

 «Хто не виконає план посіву буряка на цукор - до побачення», - наголосив М. Вишиванюк.

Голова облдержадміністрації не задоволений ставленням голів райдержадміністрацій і міських голів щодо вирощування сільськогосподарської продукції.

Губернатор зазначив, що за заготівлю харчів та цінову політику відповідатимуть РДА та міські адміністрації.

Крім того, М. Вишиванюк  дав вказівку в кожному селі організувати збори.

 «Негайно провести сходи селян у кожному населеному пункті, бо весна в розпалі, розказати селянам про те, що вирощувати цукровий буряк стає надзвичайно вигідною справою, оскільки цукор буде у ціні. Тим більше, що держава дає дотацію на кожен засіяний гектар», - зазначив губернатор.

Нагадаємо, минулої осені, 28 жовтня 2010 року, у Городенці після реконструкції  відновлено роботу цукрозаводу  та створено 300 робочих місць.

 

Статьи

Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Все статьи