На Івано-Франківщині взято під варту учасників "інтернаціональної" злочинної групи

Наприкінці вересня цього року оперативники карного розшуку прикарпатської міліції, працюючи над розкриттям низки квартирних крадіжок, скоєних на території Івано-Франківської області, вийшли на слід злочинної групи, члени якої проживали в сусідній Закарпатській області.

Як повідомили «ОстроВ»  в CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області, внаслідок проведення спеціальної операції в місті Мукачево було затримано чотирьох іноземців, вихідців з кавказької республіки. В ході досудового слідства з'ясовано причетність раніше судимих осіб до вчинення кваліфікованих квартирних крадіжок й у інших областях. Усі підозрювані зараз перебувають під вартою.

Також в ході проведення оперативно-розшукових заходів івано- франківські оперативники виявили "наростки" зародження іншої злочинної групи з чотирьох осіб.  Як з'ясувалося зловмисники лише згуртувалися для скоєння злочинів. За нетривалий час вони встигли вчинити три квартирні крадіжки – одну в Івано-Франківську, інші два злочини – у Хмельницькій області.

Затриманими виявилися двоє громадян кавказької республіки, один з яких має реєстрацію в Донецьку, а також двоє громадян України з Івано- Франківщини та Тернопільської області. Усі члени інтернаціонального злочинного квартету – раніше судимі за крадіжки. На час провадження досудового слідства вони перебуватимуть під вартою у слідчому ізоляторі.

У фігурантів кримінальної справи вилучено частину речових доказів, зокрема, спеціальні інструменти за допомогою яких вони виламували серцевини замків. Найстаршому арештованому 42 роки, наймолодшому – 30.

Статьи

Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Все статьи