На Авдіївському напрямку окупанти наступають у кількості, що переважає ЗСУ в 7 разів

Ситуація на Авдіївському напрямку є дуже важкою, окупанти наступають у кількості, що значно переважає Сили оборони: співвідношення складає один до семи. На напрямку проти українських захисників воює регулярна армія РФ та спецпризначенці, повідомив у коментарі LIGA.net речник третьої окремої штурмової бригади Олександр Бородін.

"Ситуація дуже важка. Росіяни зараз наступають. Наступають у кількості, що значно переважає. Можна констатувати, що це один до семи. Іде постійний наступ на різних ділянках. Це дві [російські] армії, які наступають там. Близько семи бригад. Наразі виконуємо наказ утримувати [позиції]", – повідомив він.

Бородін сказав, що українські захисники на напрямку нещодавно досягли рекорду зі знищення особового складу загарбників на добу за цей рік.

Проте, зазначив військовий, ситуація є важкою, оскільки з російського боку на напрямку воюють регулярна армія та спецпризначенці з Головного розвідувального управління РФ.

"Дуже складно. Якщо ми працюємо у співвідношенні сил і засобів – один до семи, можете собі уявити", – підсумував речник третьої ОШБр.

Нагадаємо, сьогодні, 15 лютого, у бригаді офіційно підтвердили, що з'єднання було терміново перекинуто в район Авдіївки для посилення українського гарнізону. За словами військових, на момент заходу бригади до міста ситуація була там "надзвичайно критичною".

Статті

Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Всі статті