Мешканців Львівської області закликають утриматись від подорожей - погода буде погіршуватись

У найближчі дві доби погодні умови на території Львівської області будуть погіршуватися: очікується налипання мокрого снігу, ожеледиця, пориви вітру до 15-20 м/с, температура - до 8 морозу вночі та 0-5 градусів морозу вдень, - повідомили кореспондента „ОстроВ” в прес-службі ЛОДА.

Про це йшлося сьогодні, 14 жовтня, на екстреній нараді щодо надзвичайної ситуації, яка склалася на Львівщині.
Відтак, Львівська обласна державна адміністрація просить мешканців області утриматися від подорожей та бути максимально уважними на дорозі.
Інформуємо, що за дорученням голови Львівської ОДА Миколи Кмітя організовано цілодобове чергування працівників ДАІ на дорогах Львівщини. У зв’язку із підвищеним ризиком аварій, працівники Державтоінспекції штрафуватимуть тих водіїв, на авто які будуть відсутні зимові шини! Окрім цього, внаслідок налипання снігу на дерева, які ще не встигли скинути листя, можливе падіння дерев на автомагістралі!
На 12.00 на території області 694 населенні пункти повністю залишились без електроенергії, 68 – частково. Окрім цього, без зв’язку залишились 176 населених пунктів.
В усіх лікарнях області увімкнено резервне живлення. Однак, без постійного живлення залишились Буська, Сколівська, Мостиська, Золочівська та Бродівська районні лікарні, - хворих відпускають додому чи (важких хворих) перевозять у лікувальні заклади сусідніх районів.
Рівень води у річках Дністер та Західний Буг піднявся на 0,3-1 м. Однак, до критичного рівня ще залишається 2,5-3 м, тому ризик підтоплення наразі відсутній.

Статьи

Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Донбасс
28.04.2024
19:38

Нам некуда возвращаться: в российской истории нет периода, который можно назвать моделью для построения государственности. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе главный "философ" оккупированного Донбасса Александр Ходаковский внезапно заявил, что никаких скреп в России не было и нет, что российская история, даже в изложении Путина, не дает никаких моделей для "можем повторить". Те есть,...
Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Все статьи