Львову необхідно 100 мільйонів гривень на відновлення історичної спадщини Юнеско

Сьогодні, 21 лютого, у Києві відбулася нарада під головуванням Прем'єр-міністра України Миколи Азарова щодо підготовки міст до чемпіонату Євро 2012. Міський голова Андрій Садовий також доповів, як Львів готується до футбольного чемпіонату, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

"Я підняв питання історичної спадщини, враховуючи те, що 95% всіх об’єктів, що охороняються ЮНЕСКО знаходяться у Львові. Ми в 2009-2010 роках жодної копійки не отримали на ці роботи з державного бюджету. Той мінімум, що нам потрібен – 100 мільйонів. гривень.

Також я озвучив проблемні питання по готелях, які приймають Євро 2012. Озвучив питання продовження злітно-посадкової смуги. Експерти зараз вивчають, чи буде достатньо довжини для всіх типів літаків", - повідомив міський голова Андрій Садовий.

Нарада з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 з футболу відбулась у київському Національному спортивному комплексі "Олімпійський".

Від Львова у нараді взяли участь міський голова Андрій Садовий та директор департаменту "Євро 2012" Олег Засадний. В нараді брали участь міські голови приймаючих міст та голови обласних державних адміністрацій.

Статьи

Страна
04.05.2024
10:00

Мобилизация в Крыму: заманивают деньгами и бесплатной землей

С 20 апреля оккупанты в Крыму начали более активную мобилизацию мужчин для войны против Украины. В частности, на территории полуострова работают мобильные мобилизационные бригады, размещаемые в публичных местах.
Донецк
03.05.2024
12:00

Фронт приближается. Покровск: уехать нельзя остаться

Линия фронта с каждым днем приближается, но мы сидим и чего-то ждем. У Покровска есть все шансы стать вторым Бахмутом или Авдеевкой. Может, уже пора искать более безопасное место?
Страна
02.05.2024
10:41

Нефтяная мишень, или Что показали украинские атаки по российским НПЗ

Среди важных итогов: опасения западных союзников Киева, как и следовало ожидать, оказались беспочвенными. Экономический ущерб страны-агрессора тоже не настолько велик, как хотелось бы. Но это не главное.
Все статьи