«Львівтеплоенерго» хоче покарати осіб, які дестабілізують ситуацію на підприємстві






ЛМКП «Львівтеплоенерго» надіслало листи в Прокуратуру та СБУ Львівської області з проханням притягти до відповідальності осіб, які причетні до розповсюдження деструктивної інформації про роботу підприємства та спричинення паніки серед працівників, — повідомили кореспондента „ОстроВ” в прес-службі Львівської міськради.

За словами директора ЛМКП «Львівтеплоенерго» Ігоря Іваніва, працівники підприємства стали заручниками політичних ігор. «Їх використовують як маріонеток у передвиборчій кампанії. Тому ми звернулися в Прокуратуру та СБУ, щоб вони втрутилися в дану ситуацію і не допустили використання стратегічного для міста підприємства у політичних цілях. «Львівтеплоенерго» поза політикою, його завдання подавати тепло в помешкання львів’ян», — сказав Ігор Іванів.

При цьому керівництво ЛМКП «Львівтеплоенерго» спростувало інформацію про масове звільнення працівників підприємства і пояснило,  що у «Львівтеплоенерго» проводиться реорганізація підприємства у відповідності до нової структури. Тому працівників просто переводять з попередніх посад у нові відділи. «Працівників ніхто не звільняє, їх переводять із одних об’єктів теплопостачання на інші», — сказав  заступника директора з персоналу ЛМКП «Львівтеплоенерго» Ростислав Кравець. 

Раніше була розповсюджена заява нібито від імені профкому ЛМКП „Львівтеплоенерго” з вимогою усунути від керівництва підприємством директора Ігора Іваніва, оскільки він розпочав скорочення персоналу і що його метою на посаді є підготовка теплоенерго до приватизації.

Статьи

Страна
02.05.2024
10:41

Нефтяная мишень, или Что показали украинские атаки по российским НПЗ

Среди важных итогов: опасения западных союзников Киева, как и следовало ожидать, оказались беспочвенными. Экономический ущерб страны-агрессора тоже не настолько велик, как хотелось бы. Но это не главное.
Страна
30.04.2024
23:00

Реформа высшего образования: революция или реанимация?

“Объединения университетов будут неизбежно. Те, кто объединятся сейчас, будут иметь возможность воспользоваться 1,5 миллионами долларов, которые нам предоставляет на каждое объединение Всемирный банк”
Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Все статьи