Кремль виділить 27 млрд на впровадження у всіх російських школах уроків зі збирання безпілотних літальних апаратів

У Росії школярі на уроках праці займатимуться збиранням безпілотних літальних апаратів. Про це йдеться в повідомленні Центру національного опору при Силах спеціальних операцій ЗСУ.

Зазначається, що на ці цілі Кремль збирається виділити майже 27 млрд рублів. На ці гроші буде закуплено обладнання для збирання та експлуатації FPV-дронів. Збірка дронів, за даними ЦНС, увійде до шкільної програми з трудового навчання. Школярів також навчатимуть пілотувати БПЛА. 

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті