Кожухи та валянки видали військовим в Івано-Франківську

Через сильні морози в військових частинах Івано-Франківська обмежено роботи на вулиці і видано теплі речі, - повідомили кореспондента "ОстроВ" в прес-службі міськвиконкому.

Незважаючи на складний температурний режим, військові частини Івано-Франківська виконують в повному обсязі всі поставлені перед ними завдання.
"Через низьку температуру всім солдатам строкової служби було видано додаткові ковдри та теплу білизну, - розповів заступник командира 114-ї бригади тактичної авіації з виховної роботи підполковник Олександр Кухарук. – Крім цього, військовослужбовці внутрішнього наряду слідкують за тим, щоб у казармах та робочих приміщеннях була належна температура".
За словами начальника Івано-Франківського військового гарнізону підполковника Геннадія Долгашова, вже в перший день похолодання в гарнізоні було видано розпорядження для всіх військових частин, яке обмежувало проведення заходів на відкритому повітрі. Іншими словами, всі шикування особового складу, розводи на службу будуть проводитись або в приміщеннях, або у дуже скороченому режимі (не більше 10-15 хвилин). Також заборонено перебування військовослужбовців на вулиці без верхньої теплої форми одягу. В період похолодання значно обмежено також перелік робіт, які виконуються військовослужбовцями надворі. А для тих, хто несе службу у варті, видані кожухи та валянки.

Статьи

Страна
02.05.2024
10:41

Нефтяная мишень, или Что показали украинские атаки по российским НПЗ

Среди важных итогов: опасения западных союзников Киева, как и следовало ожидать, оказались беспочвенными. Экономический ущерб страны-агрессора тоже не настолько велик, как хотелось бы. Но это не главное.
Страна
30.04.2024
23:00

Реформа высшего образования: революция или реанимация?

“Объединения университетов будут неизбежно. Те, кто объединятся сейчас, будут иметь возможность воспользоваться 1,5 миллионами долларов, которые нам предоставляет на каждое объединение Всемирный банк”
Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Все статьи