Концепцію реалізації проекту «Олімпійська надія-2022» представили на Львівщині

Концепцію реалізації проекту «Олімпійська надія-2022» на Львівщині представили в суботу, 25 вересня, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у прес-службі Львівської ОДА.    

«Концепцію реалізації на Львівщині проекту «Олімпійська надія - 2022» розробила робоча група, що була створена в облдержадміністрації на виконання відповідного доручення Президента України Віктора Януковича. Цей документ стане основою для створення всіх майбутніх детальних програм», — сказав голова Львівської ОДА Василь Горбаль.  

За його словами, концепцією передбачено розміщення об’єктів для проведення змагань із зимових видів спорту. Основні споруди будуть розташовані у Львові та Сколівському районі.  

Проектанти запропонували спорудити в обласному центрі п’ять льодових палаців для тренувань та проведення змагань із ковзанярського спорту, фігурного катання, хокею та шорт треку. А на базі Сколівського району запланували розвиток спортивної інфраструктури для занять біатлоном, гірськолижним спортом, лижними гонками, сноубордом, фрістайлом та лижним двоборством.  

Крім цього, консультанти порадили розмістити у лісі між Львовом та Винниками комплекс для занять стрибками з трампліну, бобслеєм та санним спортом.  

Окремо в концепції передбачено зведення поблизу Дублян біля Львова Всеукраїнського центру підготовки олімпійців.

Статьи

Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Донбасс
28.04.2024
19:38

Нам некуда возвращаться: в российской истории нет периода, который можно назвать моделью для построения государственности. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе главный "философ" оккупированного Донбасса Александр Ходаковский внезапно заявил, что никаких скреп в России не было и нет, что российская история, даже в изложении Путина, не дает никаких моделей для "можем повторить". Те есть,...
Все статьи