Карпати - Волинь: все-таки в Яремчі

Все-таки, свій кубковий матч проти луцької "Волині" яремчанські "Карпати" проведуть на рідному стадіоні, - повідомляє “sport.if.ua”.

Нагадаємо, що ПФЛ спочатку не дозволяло "курортникам" грати на цьому стадіоні через невідповідність його вимогам проведення турніру. Розглядалися можливі варіанти проведення матчу в Івано-Франківську, Бурштині, Луцьку. Звичайно, лучани були б дуже раді зіграти матч в себе вдома. Та керівництву "Карпат" вдалось домогтися проведення поєдинку в курортному містечку, де команда може розрахувовувати на підтримку власних місцевих вболівальників. Та завтра за них буде вболівати не лише Яремче, а й вся наша область!

"Волинь", звичайно, в анонсованому матчі виступає явним фаворитом. Статус команди Прем'єр-ліги ніяк не відкинеш. Футболісти під впевненим керівництвом Віталія Кварцяного поступово адаптовуються до українського елітного дивізіону. Думаю, в поточному сезоні волиняни не уникнуть боротьби за виживання. Але, порівнюючи їх із основними конкурентами, можу припустити, що ця боротьба буде для команди успішною.

Статьи

Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Все статьи