Кадиров звинуватив у втраті Лимана генерала Лапіна і запропонував використати ядерну зброю

Глава Чечні Рамзан Кадиров звинуватив у втраті Лимана командувача Центрального військового округу ЗС РФ генерал-полковника Олександра Лапіна, який керував обороною. Про це він написав на своїй сторінці у Телеграм.

"Генерал-полковник виставив на всіх рубежах Лиманського напряму мобілізованих бійців з ЛНР та інші підрозділи, але не забезпечив їх необхідним зв'язком, взаємодією та підвезенням боєприпасів", - заявив Кадиров.

"Прикро не те, що Лапин бездар. А те, що його покривають нагорі керівники в Генштабі. Якби моя воля, я розжалував би Лапіна до рядового, позбавив би нагород і з автоматом у руках відправив би на передову змивати кров'ю свою ганьбу", - запропонував він.

"На мою особисту думку, треба вживати кардинальніших заходів, аж до оголошення військового стану на прикордонних територіях та використання малопотужного ядерного озброєння", - продовжив він ідею ядерного шантажу.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті