Кабмін призначив нового заступника Міністра оборони з питань тилового забезпечення

Кабінет Міністрів України призначив Віталія Половенка заступником Міністра оборони України з питань тилового забезпечення. Про це повідомляє Міноборони у своєму телеграм-каналі 1 грудня.

"В команді Міноборони полковник Половенко буде сфокусований на питаннях тилового забезпечення", - зазначається у повідомленні.

У Міноборони додали, що пріоритетними напрямками роботи нового заступника буде розробка та запровадження нових стандартів у системі продовольчого забезпечення,  удосконалення системи речового забезпечення, вчасне та повне тилове забезпечення воїна на фронті. 

Також у Міністерстві оборони зазначили, що Віталій Половенко з 2019 року займає посаду начальника відділу тилового забезпечення логістики Національного університету оборони України.

Також новий заступник є учасником бойових дій. Кандидат військових наук.

У Міноборони наголосили, що досвід Половенка допоможе привести систему тилового забезпечення у відповідність до реальних вимог сучасної війни.

Як повідомлялось раніше, Зеленський звільнив чотирьох заступників командувача Нацгвардії й призначив трьох нових.

Статті

Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Світ
24.07.2024
10:57

«Політична еліта в Києві починає проходити всі стадії теорії прийняття неминучого». Російські ЗМІ про Україну

Готовність до обговорення, зокрема китайської мирної ініціативи, київська влада вирішила продемонструвати, коли стало зрозуміло, що вона втрачає свого давнього покровителя в особі президента США Джозефа Байдена.
Всі статті