Івано-Франківський водоканал очолив київський спеціаліст

Віднині на Івано-Франківському комунальному підприємстві "Водоекотехпром" новий керівник. Ним став Роман Шестопалов, - повідомляє “ТРК Вежа”.

Наразі він лише виконувач обов’язків. Пізніше з ним офіційно підпишуть контракт.

Новий керівник "Водоекотехпрому" має практичний досвід роботи на водопостачальних господарствах. Був менеджером київського "Водоканалу" та "Всеукраїнської воднії компанії". Набутий досвід допоможе реалізувати низку проектів, започаткованих на "Водоекотехпромі", вважає комунальний віце-мер Микола Саєвич.

Попри чутки, Роман Шестопалов - безпартійний. Переконаний, не можна змішувати роботу і політику. Нині його офіційно відрекомендували колективу "Водоекотехпрому". Окрім цього він ознайомився з характером головних проблем, що їх мають комунальні водопровідники. Роман Шестопалов.

Модернізація "Водоекотехпрому" не вплине на тарифи водопостачання. Таке питання нині навіть не стоїть , зауважив Роман Шестопалов. Окрім цього, він спростував чутки про зміну форми власності місцевого "Водоканалу". За його словами, стратегічні комунальні об’єкти не підлягають приватизації.

Тому "Водоекотехпром" й надалі належатиме громаді Івано-Франківська, запевнив Роман Шестопалов. Світлана Колеснікова, служба новин, радіо Вежа.

Статьи

Донбасс
28.04.2024
19:38

Нам некуда возвращаться: в российской истории нет периода, который можно назвать моделью для построения государственности. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе главный "философ" оккупированного Донбасса Александр Ходаковский внезапно заявил, что никаких скреп в России не было и нет, что российская история, даже в изложении Путина, не дает никаких моделей для "можем повторить". Те есть,...
Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Все статьи