Івано-Франківська облрада немає кворуму для позачергової сесії












Івано-Франківська облрада зібралася на для позачергову сесію з метою обговорити питання щодо підписання угоди між президентами Росії та України стосовно пролонгації термінів перебування ЧФ Росії в Криму, але немає потрібного кворуму для прийняття офіційного рішення, - повідомляє кореспондент «ОстроВ» з Івано-Франківська.

Як твердять місцеві політологи, частина депутатів від фракції НУНС та БЮТ, отримали певні керівні посади від новопризначеного губернатора М.Вишиванюка і таким чином уникають присутності на засіданні ради.

Під стінами "білого дому" в Івано-Франківську зібрано народне віче, яке вимагає від облради резолюцію. Серед маніфестантів зачитують списки депутатів, що не з’явилися на сесію.




Депутат О.Сич від фракції "Національний вибір" запропонував розпустити Івано-Франківську обласну раду через недієздатність.





















«Ви сьогодні дбаєте про посаду, про бізнес, але ви втратите державу, і завтра все одно у вас заберуть посаду, бізнес», - пояснив О.Сич незавидну долю своїм колегам.









Статьи

Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Донбасс
28.04.2024
19:38

Нам некуда возвращаться: в российской истории нет периода, который можно назвать моделью для построения государственности. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе главный "философ" оккупированного Донбасса Александр Ходаковский внезапно заявил, что никаких скреп в России не было и нет, что российская история, даже в изложении Путина, не дает никаких моделей для "можем повторить". Те есть,...
Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Все статьи